Infoavonden PharmaWebs en Sobabel Pharmatechnic

PharmaWebs en Sobabel Pharmatechnic

Maak kennis met PharmaWebs: de eenvoudige, digitale oplossing voor uw apotheekwebsite mét reservatiemogelijkheid. In dit platform hebben we alle producten in patiëntvriendelijke categorieën gestoken, inclusief meer dan 40.000 verschillende productfoto’s van de verpakkingen (inbegrepen in de abonnementsprijs). PharmaWebs is uniek wat betreft de producten die u precies wil tonen op uw gepersonaliseerde website. U geeft bij de productkeuze aan welke gamma’s en/of producten u vooraan in de categorieën wenst.

Meer nog: door uw patiënten op voorhand te laten betalen, kan u de bestelling in een kluisje aan de gevel laten afhalen waardoor de patiënt niet meer afhankelijk is van de openingsuren van uw apotheek. Sobabel Pharmatechnic biedt met het PharmaSafe doorgeefluik met afhaalkastjeseen waaier van mogelijkheden.

 

Kom naar de infosessie

Alle details en voordelen van de werking van PharmaWebs en het PharmaSafe systeem willen we graag met u delen tijdens één van onze infosessies die we houden bij de verschillende beroepsverenigingen.

Tijdens de presentatie leggen we u bijvoorbeeld uit hoe u een reservatiewebsite van PharmaWebs kan personaliseren door het zelf plaatsen van foto’s, banners, het aanmaken van inhoudelijke pagina’s zoals een voorstelling van het apotheekteam, enz. Daarnaast laten we u zien hoe u reservaties eenvoudig afhandelt in de backoffice. Mis de boot niet!

Programma:

20u15: Welkom
20u20: Presentatie Sobabel
20u50: Presentatie PharmaWebs
21u40: Netwerkreceptie

PS: schrijf ook zeker in als u nog op zoek bent naar een reservatiewebsite of als u de werking van uw huidige website wil vergelijken met het gebruik van PharmaWebs.  

Uw inschrijving:

Extra deelnemers


Inschrijving op de volgende infosessie:
Klik hieronder aan op welke infosessie je graag wil inschrijven.